0

Hei bloggen, i dag er jeg på fjellet med familien min og jeg koser meg masse jeg kom i går ganske tidelig og spiste god mat og godis og koste oss! Idag så skal vi stå slalåm og det gjør vi, akkurat nå så sitter jeg på kateterian og kjeder meg til tusen mens alle andre står på slalåm og snowboard! Jeg fikk veldig vondt i beinet og klarte nesten ikke å gå derfor sitter jeg her nå, det kan henne jeg vrikker beinet men er veldig liten sjanse for det. Her er noen bilder fra i dag og i går!

Fordi jeg ser ut som en masse morder på passet mitt!

Fordi Elias sier pølsen er en planet! Okei?

Haha

Håper du likte innlegget ! Og blogges
-Eleni

0

Hei!
Sorry for at det har vært dårlig med blogging i dag, men vi har masse lekser og sånt! Jeg får dessverre ikke lagt ut noen av videoene fordi innkjøpsvideoen har jeg redigert og sånn, men det tar 3-4 timer og laste den ned. Spørsmålene har jeg ikke redigert enda fordi jeg lagde den i stad og det tar veldig lang tid og redigere den. Men skal prøve å få blogget veldig bra i morgen og jeg lover ikke, men jeg skal prøve å legge ut begge 2 i morgen og kanskje ta noen bilder. Tusen takk for alle de fine kommentarene! Vi blir utrolig glade.

Yeah!
Follow meg på instagram.

Hva heter du på instagram?
Emilie

8

Hei

Vi er da to jenter på 13år som kommer fra mysen. Vi har har enda en blogg til som vi ikke blogger så veldig ofte på og derfor lagde vi en blogg sammen så det skulle bli bedre. Dette er våres andre blogger! www.thisismine.blogg.no  (eleni sin) www.looveeeee.blogg.no (emilie sin). Vi kommer til å blogge hver dag og legge ut mange videoer. Trur det kommer en del i morgen siden i dag var vi på ski storsenter og kjøpte en del ting. Vi legger alltid ut videoene våres på youtube først så vi legger antageligvis videoene ut i dag og da legger vi de ut på youtube først. Så abonner oss på Thesmaltowngirls. 

-Eleni og Emilie


Hei og velkommen, vi er to jenter som heter Eleni og Emilie, vi er 13 år gamle og bor på bitte lille mysen. Vi blogger om hverdagen, outfits, sminke osv. Legg gjerne igjen en kommentar.

Siste innlegghits